19 Oct 2007

trocha abstrakcie


Vedeli by Bratislavu znajúci uhádnuť, z čoho je v skutočnosti tento záber? ;)
(Riešenie hádanky: je to v skutočnosti toto. Prečo mám ale pocit, že po prezradení starej "identity" snímku stráca na atraktívnosti nová?)

6 comments:

  1. no.
    po zhodnoteni perspektivy viacerych objetov na fotke som zhodnotila ze to musi byt kolaz. to je objav, ze :P
    to vpredu by som tipla ze je niekde na nasej skole... alebo som uz tak zmagorena ze vsade vidim podobny obklad:) moj tip je zatial strecha fa stu.
    a to cierne v dalsom plane vlavo tipujem na a)vienna gate, b)aupark tower, sudiac podla siluety a zeriavov; silueta hovori viac za vienna gate... trosku.
    to cierne vpravo netusim, a to velke rovne asi dunaj :P
    som zvedava ci som sa aspon trochu trafila..

    ReplyDelete
  2. Starou identitu bych asi neodhalila :-)) Nicméně ten obrázek se mi hrozně líbí (asi nejvíc co jsem tu zatím viděla; ale pravda, že jsem ještě nezkoumala archív ;-) ). Mít to ve větším rozlišení tak to tisknu a hned věším na zeď - naprosto vážně. Moc pěkné.

    ReplyDelete
  3. ďakujem za pochvalu. teším sa :-)

    ReplyDelete
  4. uzasny hlavolam
    jednotlive prvky som rozpoznal - Dunaj, zeriavy, ten podstavec s obkladom ... ale tiez sa mi to nejako nezdalo - odkial mozno vidiet zeriavy zhora ... to bude z nejakej strechy ... a este som nechapal tie styri ciary, vlajkove zrde - o nich som pochyboval, ci su skutocne, alebo pridane ... no dobre ma to domiesalo. Tak som sa nakoniec vzdal ;-)
    Povodna fotografia ma potom sokovala - ze to vsetko bola pravda, akurat ze z toho miesta to je tak neskutocne pomiesane, ze by som na to aj tak nikdy neprisiel ... bum po cele.
    Pekne, zaujimave.

    ReplyDelete
  5. ...lebo z Devína sa stáva súčasť oblačného systému... :) Ten nový snímok je iný ako originál, je to iná realita.. či je pekný alebo nie, o tom rozhoduje hlavne jeho kompozícia a farebnosť ako jej súčasť... má niečo do seba..

    ReplyDelete
  6. hm, po zhliadnuti originalu vidim ze som bola dost mimo v hadani :))
    ale mohlo by byt podobnych hadaniek viac...
    a nemyslim ze zverejnenim originalu stratila upravena fotka na atraktivnosti. stale sa mi paci rovnako... upravena s fantaziou.

    ReplyDelete